Dizide ve Gerçekte Kadın

Bir tiyatro sanatçısı. Kendi çapında bağımsız bir hayatı var. Bağımsızlıktan kastımız ekonomik olarak özgürlüğün yanında, kimseye minnet etmeden yaşayan bir erkeğin kanatları altına girmeyi reddeden feminist bakış açısına sahip ve güçlü bir kadın.

Hayatına çeşitli zamanlarda erkekler girmiş ama böyle güçlü bir karakterle uzun süreli birlikte olmayı başaramamışlar.

Dizi film furyası esnasında tipi dolayısıyla bir yapımdan teklif alıyor ve maddi imkânsızlıklarını da aşabilmek için kabul ediyor.(güzel bir ev hayali nedeni ile) yoksa genelde tv de yapılan işlerin çok dejenere edici olduğunu düşünüyor.

Dizideki rolü kendisine tamamen bir zıt karakter. Biraz salak, aynı zamanda sakar olan ailesinin devamlı surette sen evde kaldın demeleri yüzünden bir çok talibinin sonunda bir taksici ile nişanlanan bir kadını canlandıracak. Dizideki taksicinin kayınvalidesi çok baskın bir karakter.

Dizi çok tutunca herkes onu kendi kimliğinin dışında dizi kimliğindeki gibi zannediyor. Dizi esnasında bir erkekle flörte başlıyor. Şair ve editör olan adamda dizideki karakter gibi zannettiği kadının üzerinde baskı kurmaya çalışıyor.

Oyuncu kadın hem kendi karakterini muhafaza etmeye çalışırken hem de dizi oyunculuğunu devam ettirmeye çalışıyor.

Bu çelişkilerin sonucunda kadınını tavrı ne olacak.

Göreceğiz…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biliyor musun? İçimde Bir Orman Vardı

Kapıcı Musa(Muzaffer Çetinyılmaz)nın Ardından...

Kırık Bir Aşk Hikayesinin Çekim Serüveni