Chip Baskets'a Dair...


Annesi anlatıyor: Babası öldükten sonra iyice içine kapandı. İkizi bunu kolay atlatırken Chip atlatamadı. bir gün okuldan döndükten sonra kendi başına jonglörlüğü öğrendiğini söyledi. bunun kendine iyi geldiğini anlayınca serbest bıraktım. sevdiği şeylerin peşinden gitti.

Chip'in bütün hayat hikayesinin özeti bu aslında. her palyaçonun ardında bıraktığı büyük dram. bu adamın palyaçoluğu seçmesinde temel neden. belki de bunu hiçbir zaman tam olarak anlayamayacağız. kaba saba tek başına özgür haller takınırken birden dünyanın en naif adamı ile muhatap olduğunuz gerçeği ile karşılaşma gibi Chip'le tanışmak.

Kendine iyi gelen bir şeyleri kendine iyi gelen şehir Paris'te arayıp bulmak... ve orada aşık olmak ama aşık olduğu insanın ilgisini ve çekememek yakınına ulaşamamak. sonrasında ise gün batınca bir boğanın sana çarpmasını bekleyerek insanları eğlendirmek.

Chip Baskets büyük bir adam ancak o da bilmiyor ne büyük bir yüreğe sahip olduğunu. Bocalayıp duruyor. bir gün muhakkak mutlu olacaktır eminim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Biliyor musun? İçimde Bir Orman Vardı

Kapıcı Musa(Muzaffer Çetinyılmaz)nın Ardından...

Kırık Bir Aşk Hikayesinin Çekim Serüveni